08 d’abril 2015

COMUNICAT

RENÚNCIA A LES RESPONSABILITATS
COM A COORDINADOR LOCAL D’ICV DE L’HOSPITALET

Us comunico que el passat 17 de març, en el marc de l’assemblea d’ICV de l’Hospitalet, vaig renunciar a les meves responsabilitats polítiques com a coordinador local d’ICV de l’Hospitalet per no compartir la decisió pressa pel 50% de l’assemblea en el sentit de donar suport a la candidatura de LH en comú. Les meves raons es basen en la manca de reconeixement de l’acció de govern feta per ICV al llarg dels darrers 16 anys.

No puc estar d’acord en una candidatura que invisibilitza la feina feta per ICV en el govern durant els darrers 16 anys i que qualifica l’acció de l’actual govern municipal, en el que som decisius i coresponsables, com una política feta “d’esquenes a la ciutadania”. No puc compartir l’objectiu de “recuperar la ciutat i les seves institucions per a la seva gent” o frases com “volem un ajuntament que sigui un dic de contenció en defensa dels drets dels seus ciutadans” perquè, sincerament, des del grup municipal d’ICV i des de la regidoria d’Educació, hem treballat incansablement per a decidir tota la nostra acció política colze a colze amb la ciutadania, treballant en xarxa. Perquè crec que des del govern municipal hem estat un veritable dic de contenció de les retallades d’altres administracions, especialment en els serveis socials i educatius. I així, en aquests dies de balanç del mandat, ens ho està reconeixent el conjunt de la comunitat educativa de l’Hospitalet. I també ho reconeixen d’altres poblacions que estan prenent la nostra ciutat com a referent de bones polítiques educatives en temes com l’escola de música, les escoles bressol, l’Aprenentatge Servei, les beques menjador, els plans educatius d’entorn, les segones oportunitats, el cooperativisme escolar...

La raó per la qual no he fet pública fins ara aquesta renúncia ha estat per tal de no interferir en el procés de primàries de la candidatura de LH en comú que va acabar fa pocs dies.


Lluís Esteve Garnés

L’Hospitalet, 8 d’abril de 2015



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.